An Unbiased View of petek tamiri

Wiki Article

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Kış aylarında peteklerinizde oluşabilecek herhangi bir aksaklık ısınma problemini beraberinde getirir.

Tüm hizmet verenlerimizin en iyi hizmeti verdiklerinden emin olmak istiyoruz. Gönül rahatlığıyla işini yaptırman için, Armut üzerinden teklif seçtiğin işleri Armut Garantisi kapsamında korumamız altına alıyoruz.

Eca marka kombim var. Oturma odasındaki petek ortasından su damlatmaya başladı. Onarımı istiyorum. Ayrıca evdeki tüm peteklerin temizliğinin yapılmasını istiyorum.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to have the finest YouTube encounter and our most current functions. Learn more

Delinmiş olan peteklerin tamiri için petekteki delik tespit edilir ve ilaçla kapanıp kapanmayacağı kontrol edilir.

Zulfi ustama tesekkur ederim evimde bulunan tum peteklerin vanalarini degistirdim cok temiz calisip herhangi bir sorun yasamadim

Petek tamiri ya ilaçla ya da kaynakla yapılır diyen ve yapan kişiler de olsa biz tavsiye etmiyoruz. Kalorifer peteği delindi ise mutlak değiştirin. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delinmiş olan peteklerin tamiri için birilerini bulmak da zordur.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Yoğuşmalı kombi ile birlikte diğer alternatiflerin de değerlendirilebilmesi amacı ile temel mekanizmalarına değiniyoruz. Konvansiyonel kombilerde yanan doğalgazın kullanımı sonucunda oluşan petek tamiri su buharı direkt olarak tahliye bacasından çıkış yapar.

It looks like you have been misusing this element by likely much too quick. You’ve been temporarily blocked from working with it.

Herhangi bir sızıntı olup olmadığını, tesisatın bulunduğu yeri dikkatlice kontrol ettiğinizden emin olun.

Ragıp usta işiyle ahlakıyla tertemiz insan Allah razı olsun elinden geleni yaptı Rabbim yol açıklığı versin.

Report this wiki page